Ponykampen

Een week vol paarden en pony’s, keten en weinig slapen. Met andere woorden; de ponykampen! We gaan natuurlijk leren springen en dressuren op ‘olympisch niveau’ en ‘stunten’ op de pony’s. De paarden verzorgen hoort er natuurlijk ook bij. De hele week heb je een vaste pony of paard. Naast al dat paardengedoe doen we natuurlijk ook nog andere dingen. De leiding van jouw kampweek zullen er alles aan doen om een leuk programma in elkaar te draaien en jou een onvergetelijke week te bezorgen!

De slaapkampen beginnen op maandag om 10:00 uur. Op zaterdag is rond 11:00 uur de afsluiting van het ponykamp waar de ouders, familie en vrienden voor uitgenodigd zijn. Tijdens deze dagkampen slaap je gewoon thuis! De dag begint om 8:30 met een gezamelijk ontbijt en om 20:00 mag je weer opgehaald worden.

Dit jaar houden we voor het eerst een ouder/kind ponykamp. Je kunt dus samen enkele dagen of een hele week op ponykamp gaan. Bij de ouder/kind kampen kun je ook per dag inschrijven. (minimaal 2 dagen) Je kunt zelf kiezen welke dagen het beste uitkomen. De ouders begeleiden hun kinderen en doen samen veel leuke dingen. Er zijn ook activiteiten waarbij de ouders ook kunnen rijden. Bijv. tijdens het ringsteken en voltigeren. Mogen....niet moeten.

1: Week - Slaapkamp - vanaf 13 jaar € 230.
2: Week - Slaapkamp - € 230.
3: Week - Dagkamp - € 200.
4: Week - Slaapkamp - € 230.
5: Week - Slaapkamp - Ouder/kind € 350 of € 70 per dag*
6: Week - Dagkamp - Ouder/kind € 300 of € 60 per dag*
                                               * Ouder én kind samen

Iedereen krijgt een blijvende herinnering in de vorm van een bedrukt T-shirt. Vergeet dus niet je maat op te geven. Ook is een consumptie kaart t.w.v. 10 euro inbegrepen om te besteden in de kantine. Natuurlijk krijgen de je buiten deze consumptie kaart genoeg versnaperingen.

Bij inschrijving svp €100,- euro aanbetalen. Na betaling is de inschrijving zeker. De overige kosten moeten betaald zijn voor aanvang van het ponykamp. De kosten van de inschrijving worden niet gerestitueerd. Geef je snel op want vol is vol. De ponykampen zijn niet alleen voor kinderen die op onze manege rijden. Iedereen is welkom. Maar de ponykampen zijn wel altijd heel snel vol.

Opgeven.
Je kunt je opgeven in de kantine van de manege. Je kunt ook bellen voor een voor inschrijving. Geef duidelijk je naam, leeftijd en e-mail adres door. We sturen je dan per mail het inschrijf formulier. Denk eraan dat je plaats zeker is op het moment van aanbetaling. Misschien tot de zomervakantie!