Pensionstalling

Indien u een eigen paard of pony heeft kunt u deze bij ons stallen. Er is genoeg weidegang, ook in de winter is er ruimte om de paarden naar buiten te doen. En ook de binnenbakken en de buitenbak staat tot uw beschikking. Natuurlijk is de bak niet te gebruiken als er lessen zijn. Buiten de lesuren is de bak vrij te gebruiken.
In de manegeles meerijden is ook mogelijk. Daarvoor vragen wij een kleine vergoeding. Ook privé-lessen zijn mogelijk bij een van onze eigen (gediplomeerde) instructeurs. 
Op onze manege rijden we voornamelijk dressuur. In de lessen wordt er wel eens gesprongen. Het springmateriaal is vrij te gebruiken.

Stal Ruitersportcentrum De Nieuwe ArkRuitersportCentrum De Nieuwe Ark is een kleine manege, met een kleine groep pensionklanten. De onderlinge band is heel goed. Iedereen helpt elkaar waar het kan.
De stallen worden bijna iedere dag uitgemest en opgestrooid. De paarden staan standaard op eersteklas tarwestro in de boxen.
Als uw paard een medische indicatie heeft, is het mogelijk houtkrullen te gebruiken in de box.
Twee keer per dag wordt er naar behoefte van het paard brok gevoerd. Twee keer per dag krijgen de paarden kuilgras van zeer hoge kwaliteit.
Je spullen kun je opbergen in kasten die gratis ter beschikking staan.

 Voor overige vragen kun je het beste naar de manege bellen.
Om te vragen of er op dit moment een stal vrij is kun je ook het beste even bellen.(contact)

 

 

Pensionstalling, met weidegang. 

Prijzen per maand

Grote paardenbox

€260,-

Grote pony/klein paard box

€230,-

De basis pensionstalling is dus inclusief boxhuur, opstrooien, uitmesten en voer en gebruik van de accommodatie.

Voor meer informatie, neem even contact op met de manege

0492-660880 of 06-82792409