Agenda

21 mei

De startlijst voor de wedstrijd van 27 mei is bekend. Zie de startlijsten.

9 mei

Op zondag 27 mei zal er weer een leuke wedstrijd worden georganiseerd. Ouders kunnen samen met hun kind mee doen aan de ouder-kind wedstrijd, or er kan mee gedaan worden aan een pas-de-deux wedstrijd. Daarnaast zal de carrousel groep een show opvoeren. Komen jullie ook?

Meer informatie over de wedstrijden op 27 mei is hier te vinden bij wedstrijden.

28 maart 

Op tweede paasdag is het weer tijd voor paasspringen. De startlijst is nu te vinden op de site. Tevens is er een originaliteitsprijs voor de leukste combinatie!

25 maart

2018 is alweer een tijdje bezig. Dat betekent ook nieuwe tarieven helaas. Deze kunt u vinden bij de lesinfo.

17 december

Een leuke kerstshow is gereden; we hopen dat u er ook van genoten heeft!

6 december

12 december is er tijdens de leraren staking weer de mogelijkheid om deel te nemen aan de ponylease. Meer informatie is te vinden in kantine of telefonisch.

28 oktober

Geslaagde Halloween springwedstrijd en spooktocht!

We hopen dat jullie het leuk hebben gehad!

9CD2E5E5 4B07 4871 9DD5 E9DD1EFB779F

11 oktober

Op zaterdag 28 oktober organiseren we weer, vanaf 17:00 uur, een Halloween springwedstrijd, gevolgd door een leuke spooktocht voor iedereen, dus ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. De spooktocht begint na de prijsuitreiking, waarschijnlijk rond 21:00 uur.

Er kan gekozen worden uit drie hoogtes; 10 cm, 30 cm en 50 cm. Enkel bij de 50 cm zal een barrage gereden worden.  De volgende regels zijn daarbij van toepassing:  een balk eraf is 4 strafpunten, een weigering is 4 strafpunten. Bij de 50 cm leidt 3 weigeringen tot diskwalificatie.

Er is ook een orginaliteitsprijs; dus verzin een leuke outfit voor jou en je paard, maar houd er rekening mee dat je paard wellicht ook door anderen gereden wordt en je dus niet veel tijd hebt om je paard in te vlechten en te versieren.

De kosten om mee te doe aan de wedstrijd bedragen € 7,50 en dienen vooraf te worden voldaan.

Op zaterdag 21 oktober organsieren we een sociaal event bij Ruitersportcentrum de Nieuwe Ark. Het gaat om een heuze Biercantus!

Voor degene die niet weten wat een Biercantus is: Een biercantus is een studentikoos zangfestijn waarbij je aan de hand van de voorzangers liedjes uit de liederenbundel gaat zingen. De voorzangers staan op het podium en zingen a capella, of met cd, pianist of band de liedjes voor en iedereen volgt.

Vanaf 19:30 is de inloop en vanaf 20:00 uur gaan we... echt beginnen. De avond is inclusief bier, wijn, fris en hapjes voor € 20,-. Dit dient vooraf betaald te worden.

Dus komt allen, en dan gaan we er een mooi feestje van maken waar de drank rijkelijk kan vloeien!
Let op! Alleen voor 18+

Inschrijven kan in de kantine, of via een van de organisatoren: Koen Lammers, Rikkert Koppes, Manon Spermon

5 oktober 2017

Op 28 oktober organiseren we weer een Halloween springwedstrijd gevolgd door een spooktocht. Je kan je nu inschrijven in de kantine!

Daarnaast organiseren we op 21 oktober een sociaal evenement: een Biercantus! Uiteraard mag je hier alleen aan deelnemen als je ouder bent dan 18 jaar. Ook hiervoor kun je je inschrijven in de kantine.

18 september 2017

Afgelopen weekend hebben we op zaterdag een FNRS wedstrijd gehad en op zondag deden we voor de eerste keer een Bixie wedstrijd! We hopen dat iedereen het leuk heeft gehad!

1 september 2017

In september worden de eerste wedstrijden weer georganiseerd. Op 16 september om 19:00 kun je meedoen met een reguliere FNRS wedstrijd (vanaf 12 jaar) en op 17 september kun je meedoen met een Bixie wedstrijd. Meer informatie is te vinden in de kantine, en inschrijven kan ook in de kantine of telefonisch.

Bixie FNRS website

 

23 augustus 2017

De foto's van ponykamp week 2 en ponykamp week 5 staan online!